Övrigt

Långholmens julmarknad – Dag 1

Idag stod jag på Långholmens julmarknad med mina virkade och sydda produkter! Så kul att få dela med sig av sådant som jag själv tycker om. Imorgon är det dag 2 och det kommer bli minst lika härlig stämning!

Jag ska lägga upp fler bilder på produkterna sen, om det finns intresse för att lägga en beställning så är det bara att ta kontakt med mig via mail (se info uppe till höger på bloggen). Obs: De stickade vantarna på bilden är inte gjorda av mig utan av min mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.