Om Crafty Wizard

Jag heter Camilla och det är jag som är Crafty Wizard!

Min sida är för dig som vill vara kreativ eller söker nya idéer. Här kommer jag att dela med mig av mitt kreativa skapande i form av saker som jag virkar, syr, pysslar ihop eller ritar i min bullet journal.

Jag hittar inspiration från alla möjliga håll och kanter, så alla projekt jag gör kommer inte alltid att vara mina egna påhitt – men jag gör alla projekt själv.

Jag började virka i tonåren men det höll inte länge, sommaren 2018 (alltså ungefär 15 år senare) tog jag upp virkningen igen för att ha något lugnt projekt att sysselsätta mig med under semestern. Det visade sig bli min största hobby!

Min kalender (bullet journal) började jag med inför starten av 2018, jag har aldrig hittat en kalender som passar mig – så det var lika bra att göra min egen och bestämma innehållet helt själv!

Att sy är också något som jag började med i tonåren, jag tyckte det var för krångligt. Det tog inte fart förrän mitt intresse för att skapa mer saker själv startade, vilket också hände under 2018 – ett väldigt händelserikt år kan man säga! Vilket ledde till den här bloggen, ett ställe att samla och dela allt jag skapar.

För kontakt; använd formuläret högst upp, maila mig på craftywizard.se@gmail.com eller kommentera på inläggen om du har frågor. 

Hoppas ni blir lika inspirerade av mig som jag blir av andra!